Välj en bild och njut!

Jag älskar att fånga naturen och olika ögonblick under mina walk and think rundor, när jag är ute på havet eller vandrar i fjällen. Ofta upptäcker jag nya saker, vinklar eller perspektiv som jag tidigare inte noterat, även om jag besökt samma plats många gånger. Det är fantastiskt och naturen hjälper till med sina skiftningar och årstider. Varje dag finns något nytt att upptäcka, beundra och njuta av, både i stort och smått. 

Utifrån att ett flertal personer önskat köpa mina bilder kommer nu möjligheten, men du får dem gratis. Varje bild är tagen med en iPhone. Bilden eller bilderna du väljer skickas till dig och du avgöra hur du vill använda dem, exempelvis till en tavla, i sociala medier, som bakgrundsbild, i ett bildspel eller varför inte ge bort en i present till någon du tycker om. 

Samtliga bilder kan väljas av flera personer, så du har ingen ensamrätt till bilden. När du använder den får du gärna berätta vem som är fotograf, men det är inget krav. Jag vill bara erbjuda dig och fler på möjligheten att njuta av vår vackra natur, på det sätt du vill och väljer. 

Dessutom kan du göra så här. När du behöver en eller flera hjärnpauser, kan du klicka på en av bilderna här på hemsidan, låt blicken vila i den några minuter. När du är klar, återgår du till det du gjorde innan. Genom det arbetar du hjärnsmart, helt enkelt. Vid nästa paus, kan du välja en ny bild.

Om du vill ha en eller flera bilder, gör du så här:

  1. Välj ut den bild eller bilder du vill ha. 
  2. Skicka dina val till mig via e-post: klefsjo.consulting@outlook.com 
  3. Bilderna skickas till dig digitalt

Enkelt, smidigt, hjärnsmart och  gratis! 

Ja visst, fotogalleriet fylls på kontinuerligt med nya bilder!