Att ge och att få

07.03.2021

Det är söndag morgon och klockan är 6:30. Jag sitter vid köksbordet med tända ljus. Utomhus blåser det kraftigt och morgonen håller sakta på att vakna till liv. På övervåningen sover min man och vår dotter. Huset är tyst och stilla. Jag har gått upp tidigt för att förbereda packningen inför morgonens tidiga vinterbad. Jag summerar veckan som gått och konstaterar att den känts ovanligt tung och tråkig, för att vara mig. Min motivation och lust har inte varit på topp och jag har ägnat mycket tid till att fundera över den ovissa framtiden. Kanske har hela situationen med pandemin sprungit ikapp mig och kanske beror det på att jag har börjat påverkas av det, mer än jag vill eller önskar. Jag vet inte, men veckan har inte känts lika lust- och energifylld som det vanligtvis brukar. Jag känner mig inte orolig över det, utan konstaterar att det har varit en sådan vecka.

Det som däremot varit helt fantastiska är att jag precis den här veckan fått så mycket kärlek i olika former och bland annat genom värmande positiv feedback från flera håll, utan att jag efterfrågat den. Det är precis som att omvärlden känt in och synkat sig till min sinnesstämning. I skrivandets stund känns det klart bättre, även om situationen i övrigt är densamma. Tänk vad några meningar och välvalda ord kan göra med en, eller en lång härlig kram, en beröring eller blick som dröjer sig kvar och som sänder värme och kärlek. Tack alla ni som gett mig det den här veckan. Det betyder så mycket.

Nu vill jag ge kärlek och omtanke tillbaka genom att tacka ett antal personer som på olika sätt är viktiga i mitt liv och som i veckan betytt lite extra mycket.

Tack älskade Jesper för att du alltid finns där för mig och ställer upp på mina tokiga upptåg som vinterbad, även om du aldrig själv skulle göra det. Tack för alla dagliga skratt och den glädje vi delar. Älskar dig!

Tack alla underbara badkompisar och då särskilt Linda och Åsa för alla härliga bad vi hittills har genomfört och tänk vad många vi har framöver. Dessa bad betyder så mycket för mig. Vi har delat så mycket skratt och glädje och det är verkligen dubbelglädje, att dela det med er. Extra tack till dig Linda för alla underbara danspass, som körs digitalt. Du ger oss danssjälar härlig påfyllning och dansen värmer både kropp och själ.

Tack älskade mamma för att du finns och för alla härliga vantar och mössor som du stickat i rask takt och till många personer. Varje par är skapade utifrån din fantasi och kreativitet. Vackra, unika och värmer många nöjda köpare. Du är fantastisk på alla sätt och det du gör får så mycket beröm. Älskar dig!

Tack fina Malin Winberg för den värmande feedbacken jag fick av dig i veckan. Den gjorde mig så glad. Tänker på dig lite extra den här veckan. Du är fantastisk, precis som du är.

Tack underbara Monica Johansson och Agneta Björnström för ett gott samarbete, mycket skratt och glädje, gemensamt stöttande och peppande som vi hittills delat. Ni är grymma på det ni gör.

Tack fina Mari och Anna för härliga, hjärtliga och öppna samtal igår. Ni är fantastiska!  

Det finns självklart fler personer som jag vill tacka här i veckans blogg, ni vet redan vem ni är. Stor kram till er. Ni är bäst!

Vem vill du tacka eller ge lite extra kärlek till, gör det! Våga slösa med det, utan att förvänta dig något tillbaka. Varför inte strössla med kärlek, beröm och positiv feedback under hela dagen idag, en tanke.

Kram på dig, du behövs och du är betydelsefull, glöm aldrig det!

Nu ska jag åka och bada, som jag längtar. Tack Gäddviksströmmen för att du finns!