God jul och gott nytt år

23.12.2019

Årets sista dagar går mot sitt slut och imorgon är det julafton igen. Varje år förvånas jag över hur snabbt året gått, även om tiden i sig tickar på i samma takt som tidigare, en högst märklig känsla. Med åren har jag också blivit allt mer mån om tiden och hur och till vad jag använder den till. Tid är trots allt det enda vi har lika mycket av i hela världen, förutsatt att inget oväntat inträffar. Det som skiljer sig åt är hur vi väljer att använda den. Hur använder du din?

När jag blickar bakåt över året ser jag många situationer, relationer och möten som gör mig glad, stolt och tacksam. Det samtliga har gemensamt är att de består av mängder av fina ögonblick och varma möten med andra, både nya och tidigare kontakter, genom olika uppdrag och privat i livet. Ni har alla lämnat kvar fina fotspår i mitt liv och förhoppningsvis har jag lämnat kvar några i ert. Finns det något större och finare än att ge av sig själv och lämna kvar fina och varma minnen hos varandra, som dessutom får oss att växa? Vi färgar helt enkelt varandra på olika sätt, i stunden eller under längre tid. Låt oss fortsätta med det på ett närande och växande sätt även kommande år. Tack för alla minnen och erfarenheter ni gett mig!

Jag hoppas att du njuter av det som finns i ditt liv och att du gjort val som får både dig och andra att må bra, här och nu men också långt framöver. Jag hoppas även att ledigheten under julhelgerna ger dig tid för reflektion och det du tycker är viktigt. Är du i ett läge där nya beslut och förändringar behövs, våga ta beslut, gör en plan och börja göra. Starta i en liten skala och öka sedan på görandet i lämplig takt. Håll i och håll ut och ge dig själv möjligheten till bättre förutsättningar i livet. All förändring börjar med dig. Du är värdefull och du behövs, både för dig och andra. Glöm aldrig det.

Från djupet av mitt hjärta, stort tack för ytterligare ett fantastiskt år och för alla fina möten jag haft med dig och er. Det betyder mycket för mig. Jag ser framemot ett nytt spännande och intressant år, där våra vägar möts och där nya möjligheter skapas tillsammans.

Jag önskar dig en underbar jul och ett nytt år fyllt av det du vill och mår bra av!